Sütött, vágott, csomagolt döner:

Azon ügyfeleinknek szeretnénk figyelmébe ajánlani ezt az alapanyagunkat, akik még nem foglalkoztak Döner készítéssel, jelenleg nem szeretnének felszerelést, sütőt vásárolni, de szeretnék kipróbálni, forgalmazmazni a terméket. A sütött, vágott, csomagolt húskészítményeink azonos alapanyagból készülnek, mint a sütésre kész, nyers termékek, sem ízben, sem minőségben nem térnek el azoktól. Készülhet csirke, borjú, marha, pulykahús felhasználásával gyorsfagyasztott technikával.

Felhasználási javaslat:

Sütött, vágott, csomagolt Döner-húst kizárólag melegíteni szükséges! Felszolgálható rendezvényeken, baráti társaságok összejövetelénél, éttermekben, mivel pár perc alatt, fáradság nélkül elkészíthető. Tálalható pitában szendvicsként , vagy tálon köretekkel.

Tárolás:

Fagyasztva tárolandó -18°C -on.

Kiszerelés:

Nagykereskedelmi kiszerelés 1,5 kg -os vákuumcsomagolásban.

Maximális higénia, korszerű technológia

0101010101010101 01