megrendelés

+36 20 666 7777

+36 20 9675 664

+36 20 9675 664

info@goldenhorn.hu

Partnerazonosító igénylése

11 + 3 =

Megrendeléseiket ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában fogadja.

 

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a megrendeléseket a kiszállítást megelőző nap este 6 órájáig tudjuk fogadni, az utána beérkezett megrendelések kiszállítását a következő napra nem tudjuk garantálni!
Megrendeléseket kizárólag partnerazonosító alapján tudjuk felvenni, ennek hiányában a rendelést nem áll módunkban fogadni!
Cégünk elsődlegesen nagykereskedelmi tevékenységet végez, ezért partnereinktől minden esetben regisztrációt kérünk.
Regisztráció során számlázási, és kiszállítási adatokat egyeztetünk leendő ügyfeleinkkel, majd az adatok felvétele után egyedi partnerazonosítót biztosítunk részükre. Az adatok megadása önkéntes, kötelezettséggel nem jár.
A megadott partnerazonosító szükséges egyrészt a termékeink, szolgáltatásaink utáni érdeklődésre, másrészt a megrendeléseket is ez alapján tudjuk felvenni.
A kiszállítási és számlázási adatokban történt változást ügyfélszolgálatunknál tudják jelezni, a kiszállítás minden esetben a megadott szállítási címre végezzük!
Bemutató termünkben megtekinthetők, valamint megvásárolhatók a cég által forgalmazott Dönersütők, berendezések és alkatrészek döntő többsége. Helyszínen kolegáink tájékoztatják a berendezések technikai adatairól,igény szerint segítenek a megfelelő alkatrészek kiválasztásában.
Élelmiszer alapanyagokat kizárólag rendelésre gyártjuk és biztosítjuk, bemutatótermünkben nem tartunk!
Döner (Gyros) készítéshez szükséges eszközöket, dönerkések, hússzedő lapát, csipesz, alkatrészeket,valamint marketing és reklám eszközöket kiszállítva, vagy bemutató termünkben személyesen tudjuk átadni.
Bemutatótermünk nyitvatartása: Munkanapokon: 8-16 óráig. Hétvégén és ünnepnapokon zárva! Kiszállításunk országos és nemzetközi viszonylatban is működik, ezzel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunk tud felvilágosítást adni.

01010101010101 01