Természetes

Termékeink teljes mértékben természetes összetevőkből készülnek.

Döner kebab

Termékeink ízfokozóktól mentes valódi fűszerekkel készülnek.

Friss

Gyorsfagyasztott termékeink 12 hónapig megőrzik frissességüket.

Non-stop rendelés

Országos és nemzetközi kiszállítás.

GoldenHorn Kft.

A Golden Horn Kft. 25 éve foglalkozik Döner Kebab, ismertebb nevén gyros alapanyagok, illetve az elkészítésükhöz szükséges eszközök, berendezések gyártásával és forgalmazásával. Termékeink között megtalálható a pita, a Döner Kebab sült és nyers változatban, a falafel, valamint a különleges fűszerkeverékek és szószok.
A török tradicionális cukrászkészítmények közül a Baklava kapható nálunk, ezt a Golden Horn Kft. kezdte el elsőként gyártani és forgalmazni Magyarországon. Széles termékpalettánk felöleli a Döner készítés minden szegmensét, és termékeink forgalmazását változatos, többféle szolgáltatással egészítjük ki, ezért ma egyedülállónak tekinthető cégünk tevékenysége a magyar vendéglátós piacon. Forgalmazott termékeinket az ország egész területére, ezen belül a kisebb falvakba is kiszállítjuk, ügyfélszolgálatunk pedig a nap 24 órájában fogadja partnereink megrendeléseit. Ügyfeleink között megtalálhatók az állami hivatalok, a közintézmények, a nagyvállalatok konyhái, a különböző étteremláncok és vendéglátó egységek, a büfék és a gyorséttermek. Szállításunk ma már a határokon átnyúlva a környező országokban működő vendéglátó egységekhez is elér. Elsődleges, kiemelt termékünket, a pitát, a Közel-Kelet kenyerét nagy kapacitású, automata gépekkel gyártjuk, óránként akár 7500 darabos mennyiségben is, és kiváló minőségben. Ezt a termékünket előszeretettel használják ügyfeleink, mert fagyaszthatósága miatt hosszú ideig eltartható, és rendelés esetén gyorsan elkészíthető, látványosan tálalható. Csupán meg kell vágni a szélét, és máris, egyszerűen, ízlés szerint tölthető. Ez a tulajdonsága nagy előnyt jelent a fast food piacon, ahol gyorsan kell a szendvicseket elkészíteni. Döner Kebabot forgalmazunk, ezek ízvilága megegyező, és mindkét változat az eredeti fűszerekkel és pácolással készül.
Gyártó tevékenységünk 2500 m2 alapterületen fekvő, 1000 m2 csarnokban történik. Sütőipari, tejipari és húsipari termékek előállításával foglalkozunk. EU regisztrációs számunk.: (HU 1169)

A weboldalon található képek és/vagy annak részletei bármilyen célú tovább felhasználása kizárólag a szerző előzetes írásbeli engedélyével és a forrás pontos megjelölésével történhet. Ellenkező esetben az engedély nélküli felhasználás jogi következményt von maga után!

Budapest, Cziráki utca 26-32

0101010101010101 01