Vegetáriánus fasírt:

A falafel elősütött, gyorsfagyasztott csicseriborsóból készült vegetáriánus fasírt. A falafel története az ókori Egyiptomban kezdődött el, majd később közkedvelt étellé vált a Közel – Keleti országokban is. Sajátos fűszeres íze mostanra igen népszerűvé tette szerte az egész világon, számos ország konyhájának palettáján szerepel ez a különleges étel. Fogyasztásának számos módja van. ízlés szerint tálalhatjuk zöldségekkel, vagy akár köretként is fogyaszthatjuk. Sokféle öntet, mártás is kitűnően illik hozzá.

Elkészítése:

Felhasználás előtt a mélyhűtőből kivéve szoba hőmérsékleten néhány percig olvadni hagyjuk,majd fritőzben, vagy serpenyőben bő, forró olajban melegítjük 15-20 másodpercig. ízlés szerint tálalhatjuk zöldségekkel, rizzsel, burgonyával, vagy akár köretként is. Ajánljuk főzelékre feltétként, vagy friss salátával, joghurtos öntettel könnyű ebédként.

Összetevők:

Csicseriborsó, fokhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, napraforgó olaj,
só, zöld paprika, fűszerek (római kömény, koriander), térfogatnövelőszer: szódabikarbóna

Tárolási hőmérséklet:

Fagyasztott állapotban -18°C -on tárolandó!

Kiszerelés:

1kg -os csomagokban.

vegetáriánus fasírt

Maximális higénia, korszerű technológia

DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) Független szervezet, amely több mint száz éve működik a német piacon. Egyik fő feladata az élelmiszerek minőségének vizsgálata, ellenőrzése.

0101010101010101 01