Restabox®

Innovative Food Truck franchising koncepció

A Restabox® food truck 28 országban szabadalmaztatott újdonság. Étel, ital forgalmazásra tervezett egyedi felépítése, funkciókban gazdag, praktikus és esztétikus. A vonatkozó előírásoknak maximálisan megfelelő Restabox® food truck higiénikus, esztétikus látványával, bizalmat sugároz a vásárlók felé. A speciális felépítményének köszönhetően, telepítése gyors és kényelmes. A helyszínre érkezést követően akár 5 percen belül üzemkész, így kisebb rendezvények vagy hosszabb, állandó kitelepülések alkalmával is egyaránt használható.

Specifikáció:

A Restabox® food truck két különálló raktérrel rendelkezik, melyek összesen 3 euro paletta áru raktározásra alkalmas.
Szabályozható hőfokú rakterek: +2°C -8°C és -20°C

A telepített állapotban kifele néző pult ajtók, 12m2-es, led háttér világítású reklámfalként működnek. Továbbá zsúfolt tömegben is jól látható, a felépítmény tetején lévő, 1m magasságig (motoros teleszkóppal) kiemelkedő, világító reklám logó.
Az éjjel-nappal látványos megjelenés és a telepített, ingyenesen használható internet, (free wifi) biztosítja a jármű népszerűségét a vásárlók körében.

A biztonságról, a járműre telepített internet kapcsolat és felhő alapú ip kamera gondoskodik.
Forgalmazott termékek csomagolása környezetbarát, újra hasznosítható papírból készül mely -40 °C-ig fagyasztható, illetve +220 °C-ig melegíthető.

Restabox® food truck kínálata:

féle kávé

féle péksütemény

féle, sült gyros ételek

féle fagylalt

0101010101010101 01